Jeg leste bloggen til Lille My som nå var utenfor alle klikker og ikke lenger kjente kodene her på VGB etter å ha vært "utenlands" (RL?) en stund.

Hun (antar det er en hun, i tilfelle jeg tar feil er det utelukkende p.g.a mine egne fordommer om at "brorparten" av de som fører et godt språk er av  hunkjønn) lurte på hva som skulle til for å bli lest av fler enn 14, uten at man skrev om sexrelaterte temaer.

Og jeg kan ikke gi henne svaret, for jeg er ikke hottest selv heller, snarere totalt uttafor enhver klikk.

Men hun fikk meg til å tenke på en særdeles god norsk forfatter ved navn Tor Åge Bringsværd, som blant veldig mye annet også har skrevet om å skrive.

Og det han formidlet var at at han aldri har forsøkt å treffe spesielle målgrupper. Skal man "spesialisere seg" blir det for snevert, og man går glipp av andre lesere som kanskje kunne vært interessert. Dessuten er det kjedelig å skulle være en spesialitet for særinteresser.

Man må være som en radiostasjon, skrive det man ønsker, åpen for alle, og er man heldig treffer man noen som akkurat, tilfeldigvis der og da skrur seg inn på akkurat din stasjon, og liker det de finner.

Og for min egen del kan jeg tilføye at nøkkelen til suksess ligger ikke i hvor mange som vet om deg, men at du liker det du holder på med.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende