Voksent menneske: Pomperiposa, den gateporten står alltid åpen, det kommer både tyver og narkomane inn hit, og det går bare ikke an!

Pomperiposa: Det er jeg enig i, men kan ikke du og de andre som bor her sørge for at den er lukket og ikke slippe inn ukjente?

Voksent menneske: Ja det kan du si det, men det er ikke heis her, og jeg sover ofte når gubben ringer på callingen, og går i hvertfall ikke ned for å slippe han inn, døra må jo stå åpen da, eller mener du at han skal stå ute hele natta?

Pomperiposa: Hva med å skaffe seg en ekstra nøkkel?

Voksent menneske: Ja, det kan du si det! (tverrvender fornærmet og går bort og forstyrrer noen som prøver å få liv i blomsterbedet)

 

Voksent menneske: Pomperiposa, det flyter som regel av søppel i gårdsrommet her, vi kan ikke ha det sånn!

Pomperiposa: Jeg har sett det, og har nettopp plukket opp dritten og båret den ut i containeren. Du og de andre som bor her får vel slutte å slippe søpla rett ned, men legge den i de dertil egnede søppelkassene du står og lener deg på, så blir det mindre å gjøre på dugnad, og vi slipper å belaste sameiet med utgifter til dyr containerleie.

Voksent menneske: Hva??

 

Pomperiposa: (Greier så vidt å unngå at klørne vokser ut, tungen deler seg og at hun får skjell og vinger på kroppen, hun kunne blitt en ildsprutende drage, men bøyer istedet hodet og mumler bannord hun håper hun ikke har sagt høyt: ”jævla”, ”kjærring”, ”drittsekk” eller ”udugelige beist”, og fortsetter å fjerne Voksent menneske sitt søppel og sine snusposer som er plassert innunder hver eneste vindus- og dørlist i fellesarealene)

Voksent menneske: Makan til frekkhet skal man lete lenge etter! (voksent menneske marsjerer demonstrativt inn til sin egen leilighet)

(Pomperiposa som ikke bor der bøyer ryggen og bærer søpla vekk)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende